In intervalul 3 – 26 aprilie 2022, vor fi restrictii de circulatie in Bucuresti, în vederea construirii unui pasaj pietonal subteran. Astfel, vor fi instituite restricții de circulație pe trotuar și banda I de circulație în Piața Eroii Revoluției, sensul dinspre Șos Olteniței către Calea Șerban Vodă, iar ulterior datei de 26 aprilie și până la data de 31 iulie va fi restricționat traficul și pe banda II de circulație.

Brigada Rutieră din cadrul Politiei Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Polițiștii recomandă pietonilor să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenția de a traversa.