Echipele CMTEB efectuează lucrări de reparații pe Șoseaua Colentina acolo unde, în urma controlului efectuat, s-a decis înlocuirea unui tronson de conductă, respectiv a unei curbe de rețea cu diametrul de 500 de mm.

„Porțiunea de rețea primară are o vechime de 55 de ani, anul punerii în funcțiune fiind 1969.

Vă reamintim că termenele inițiale de repunere în funcțiune a sistemului sunt estimate înainte de deschiderea șantierelor și decopertarea galeriilor. Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor. Pe măsură ce lucrările sunt finalizate, în măsura în care rută de alimentare cu agent termic permite acest lucru, punctele termice sunt repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute.

Vă asigurăm că intervențiile sunt necesare și au drept scop îmbunătățirea funcționării sistemului de termoficare! Ne cerem scuze din nou pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmit reprezentanții companiei.