VESTE BUNĂ: Județul Tulcea are cel mai mare buget de dezvoltare din ultimele trei decenii!

 Jumătate de miliard de lei – aceasta este suma alocată dezvoltării județului Tulcea, bugetul de dezvoltare al județului Tulcea fiind de două ori mai mare decât anul trecut și de trei ori mai mare decât cel din anul 2021.

Marți, 31 ianuarie, consilierii județeni tulceni reuniți în ședință ordinară au aprobat bugetul de venituri și cheltuieli al județului Tulcea, sumele reprezentând investițiile constituind un record în ultimele trei decenii.

 Conform unei analize comparative, bugetul de dezvoltare din acest an este de peste două ori mai mare decât cel de anul trecut, ajungând la peste 550 de #milioane de lei (față de mai puțin peste 270 de milioane de lei alocați în 2022) și de aproape trei ori mai mare decât cel din anul 2021 (190  milioane de lei).

 De menționat faptul că la momentul de față, județul Tulcea este beneficiarul a peste 30 de proiecte de investiții finanțate cu fonduri europene, majoritatea vizând lucrări de infrastructură, cea mai mare investiție ce urmează a fi finalizată în acest an fiind cea referitoare la modernizarea #portului Tulcea.