Autoritățile locale anunță că, în această vară, 15 unități de învățământ preuniversitar de stat de pe raza sectorului 2 au intrat într-un amplu proces de reabilitare/modernizare pentru aducerea acestora la o stare normală de exploatare necesară desfășurării activității. Practic, este vorba despre execuția lucrărilor de reparații, intervenție, consolidări, PSI, inclusiv furnizarea, montarea și punerea în funcțiune a dotărilor necesare.
Unitățile de învățământ care fac parte din acest lot sunt:
1. Şcoala Gimnazială nr. 56
2. Şcoala Gimnazială nr. 39
3. Şcoala Gimnazială nr. 27
4. Şcoala Gimnazială „Iancului”
5. Şcoala Gimnazială nr. 307
6. Şcoala Gimnazială „Maria Rosetti”
7. Şcoala Gimnazială „Tudor Arghezi”
8. Şcoala Gimnazială „Petre Ghelmez”
9. Şcoala Gimnazială nr. 46
10. Şcoala Gimnazială nr. 51
11. Şcoala Gimnazială nr. 32 
12. Şcoala Gimnazială nr. 77
13. Școala Gimnazială nr. 4
14. Colegiul National Bilingv. „George Cosbuc”
15. Colegiul National „Victor Babes”
Vă informăm că lucrările în unitățile de învățământ enumerate mai sus, se desfășoară într-un ritm alert, programul desfășurându-se în două schimburi, inclusiv în weekend (sâmbăta și duminica)!
Colegiul Național Bilingv George Coșbuc și Școala Gimnazială „Iancului” – sediul din strada Str. Popa Nan nr. 47B se află în curs de obținere a autorizației de construire. Pentru cele două unități de învățământ, lucrările se vor desfășura pe parcursul anului școlar 2019-2020 fără să depășească semestrul II.

foto: Facebook

Autoritățile locale anunță că, în această vară, 15 unități de învățământ preuniversitar de stat de pe raza sectorului 2 au intrat într-un amplu proces de reabilitare/modernizare.