O decizie privind renumărarea voturilor la Sectorul 1, așa cum a solicitat primarul PSD în exercițiu, Dan Tudorache, a fost amânată de Biroul Electoral Central pentru miercuri, 30 septembrie. Mihai Drăgan, avocatul lui Dan Tudorache, a organizat o conferință de presă în care a susținut că actualul primar PSD ar fi câștigător la o diferență de 205 voturi și că „votul e denaturat total față de ce s-a consemnat”

Primarul Dan Tudorache a scris pe pagina ssa de socializare ca „azi-noapte, am solicitat Biroului Electoral Central renumărarea voturilor. Îmi doresc transparență totală, în primul rând pentru a elimina orice suspiciune despre furtul voturilor. Pentru că voturile reprezintă voința și speranța oamenilor. Iar acestea nu trebuie în niciun caz furate. E normal ca într-o luptă atât de strânsă să se verifice fiecare vot. Nu sunt însă normale nici presiunile, nici manipulările”, a scris primarul in functie al Sectorului 1, Daniel Tudorache.

In replica, Clotilde Armand, candidatul PNL-USR PLUS la functia de primar al Sectorului 1, a scris pe pagina sa de socializare: „De data asta matematica va învinge… Fostul primar pesedist trebuie reținut urgent de anchetatori. Vă explic mai jos de ce. Întrebat de jurnaliști cum îşi explică faptul că o persoană, candidată la consiliul Sectorului 1 a fost identificată cu 100 de procese verbale asupra sa în clădire, fostul primar a răspuns: ”Era un curier. Avea dreptul să strângă acele procese verbale de la reprezentanţii PSD din secţie. Nu ştiu dacă erau 100. Cu siguranţă avea mai puţine. S-a dus în acel loc pentru că cineva le strângea şi mergea cu ele la partid.” Ce ne-a spus Poliția astăzi? ”Asupra unui bărbat, candidat la Consiliul Local din partea PSD, au fost găsite 473 de procese-verbale de la secțiile de votare”. Bon, pentru declarația de mai sus fostul primar trebuie reținut urgent de Poliție”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.