Rapid Bucureşti a învins-o pe FCSB cu scorul de 2-1 (2-0), pe Arena Naţională din Capitală, într-un derby-ul din etapa a 15-a a Superligii de fotbal, la care au asitat 40.563 spectatori. Rapid a marcat cele două goluri prin francezul Jayson Papeau (39), cu un şut din unghi, şi prin Paul Iacob (45+2), cu o reluare din voleu, la un corner, iar FCSB a punctat prin camerunezul Joyskim Dawa (66), după un corner executat de Risto Radunovic.

Pentru FCSB a fost a doua înfrângere din acest tur şi prima pe teren propriu. Roş-albaştrii au o singură victorie în ultimele cinci etape, trei egaluri şi un eşec. FCSB nu a câştigat niciunul din ultimele sale trei meciuri de acasă, in timp ce Rapid e neînvinsă de zece etape, în care a obtinut şapte victorii şi trei egaluri.
In urma acestui rezultat, FCSB ramane lider, cu 31 de puncte, urmata de CFR Cluj, cu 30 de puncte, care joaca azi la Sibiu, cu Hermmanstadt, iar Rapid este pe locul 3, cu 29 de puncte.

FCSB: Târnovanu – Al. Pantea (V. Creţu 56), Ngezana, Dawa, Radunovic – Ov. Popescu (Oct. Popescu 46), Ad. Şut, Olaru – Al. Băluţă (Miculescu 84), Compagno (D. Rotariu 46), Fl. Coman. Antrenor: Elias Charalambous

RAPID: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Oaidă (I. Cristea 90), Al. Albu, Papeau (Onea 80) – Funsho Bamgboye, Borja Valle, Al. Ioniţă II (Kait 75). Antrenor: Cristiano Bergodi

Cartonaşe galbene: Ov. Popescu 25, Pantea 33, Octavian Popescu 90+6 / Oaidă 35, Papeau 77, Cristiano Bergodi 90+5

Arbitru: Sebastian Colţescu (Bucureşti); Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Daniel Mitruţi (Craiova); Rezerva: Marcel Bîrsan (Bucureşti). In camera VAR: Ovidiu Haţegan (Arad); Stelian Slabu (Braşov)
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) – CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) – LPF