Primăria Sectorului 5, prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”, în parteneriat cu Asociația Fotbal Club Fair Play București, a organizat Finala Campionatului „Rahova, Fotbal și Feminitate”, eveniment ce se înscrie în linia activităților culturale, sportive și educative, dedicate Centenarului României. Primarul Daniel Florea a fost gazda acestui eveniment desfășurat în cadrul Școlii Gimnaziale Numărul 143 și destinat elevelor – jucătoare nelegitimate din cadrul școlilor gimnaziale de pe raza Sectorului 5.

Derulat în perioada 1-8 decembrie a.c., turneul a reunit participarea a șase școli de pe raza acestei unități administrativ-teritoriale, aducând în competiție sute de eleve, pe categorii de vârstă 7-10 ani și 11-14 ani, în următorul sistem: faza grupelor, semifinale și meciuri pentru clasament, durata unei partide fiind de zece minute.

După o săptămână de competiție intensivă, în finală s-au calificat:

Clasele I- IV
Locul I: Școala Gimnazială Nr.143

Locul II: Școala Gimnazială Nr.132

Locul III: Școala Gimnazială Nr.131

Locul IV: Școala Gimnazială Nr.139

Clasele V- VIII
Locul I: Școala Gimnazială Nr. 127

Locul II: Școala Gimnazială Nr.124

Locul III: Școala Gimnazială Nr.139

Locul IV: Școala Gimnazială Nr.131

Locul V: Școala Gimnazială Nr. 143

Locul VI: Școala Gimnazială Nr.123

În cadrul festivității de premiere, primarul Daniel Florea a felicitat echipele câștigătoare pentru implicarea și devotamentul de care au dat dovadă pe parcursul campionatului, înmânându-le, totodată, trofee și diplome de merit care să încununeze efortul depus.