Dinu Bumbăcea devine Country Managing Partner PwC România începând cu 1 iulie 2021, preluand functia de la Ionut Simion, care va continua în cadrul PwC România, coordonând dezvoltarea portofoliului de clienți strategici, precum și practica de prețuri de transfer la nivelul Europei Centrale și de Est.

”Mă bucur să preiau conducerea firmei unde mi-am început cariera în urmă cu 28 de ani și îi mulțumesc lui Ionuț pentru rezultatele excepționale din timpul mandatului său. Trăim vremuri fără precedent, care ne-au arătat cât de vulnerabili suntem, dar mai ales cât de puternici suntem împreună. Vom continua să fim alături de clienții noștri, oferind servicii cu valoare adăugată, de colegii noștri, clădind echipe performante și motivate, și nu în ultimul rând alături de comunitățile în care trăim și lucrăm”, a declarat Dinu Bumbăcea.

”Sunt onorat că am avut privilegiul să conduc șase ani PwC România, perioada în care serviciile noastre s-au dezvoltat constant, devenind liderii pieței de consultanță din România și contribuind în mod activ la consolidarea mediului de afaceri românesc. Doresc să le mulțumesc clienților firmei pentru încrederea acordată și pentru oportunitatea de a adăuga valoare afacerilor acestora. Le mulțumesc, de asemenea, colaboratorilor și colegilor pentru realizările din ultimii ani, dar mai ales pentru profesionalismul, spiritul de echipă și devotamentul de care au dat dovadă într-o perioadă cu mari provocări”, a spus Ionuț Simion.