Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2:

„Lucrările de la Pasajul Doamna Ghica prind viteză. După atâta timp în care șantierul a stat blocat, acum suntem datori să ne asigurăm că totul merge strună.Mă bucur că azi, față de începutul săptămânii când am mai fost, sunt mai mulți muncitori și mai multe utilaje pe teren.

Au reușit să scoată la lumină o țeavă de ape pluviale care e înfundată de ani de zile și pe care miercuri o căutau de zor.

Am discutat la fața locului și despre chioșcurile pe care trebuie să le mutăm pentru lucrările care urmează. Deja s-au făcut dispozițiile pentru două dintre ele care erau abandonate, mai urmează să găsim un alt loc pentru o doamnă care vinde reviste și ziare fix pe traseul pe care vor trebui să treacă niște țevi. Primăria Sectorului 2 va oferi tot ajutorul de care e nevoie pentru această lucrare.

Am pus umărul să deblocăm acest șantier, ne vom și asigura că va ajunge la bun sfârșit cât se poate de repede. Una peste alta, pe teren lucrurile merg bine. Echipele care erau programate să intre de lunea viitoare sunt deja la treabă și asta e un semn că toată lumea trage pentru acest proiect.

Singurul lucru care mă mai îngrijorează e starea conturilor Trustului de Clădiri Metropolitane. Deși proiectul de la Pasajul Doamna Ghica e finanțat și de noi, TCM are alte datorii la companii municipale care urmează să intre în insolvență. Stăm cu ochii pe această situație și mă aștept ca PMB-ul să lămurească aceste probleme și să nu lase acest proiect să fie afectat de altele cu care noi nu avem treabă”.