Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță a primit, astăzi, 16 noiembrie, vizita primarului Pan Linzhu și a delegației districtului Miyun din Beijing, din Republica Populară Chineză.

„Îmi face mare placere că astăzi am primit vizita delegației districtului Miyun din Beijing din Republica Populară Chineză și semnăm pentru prima data în istoria sectorului 3 un parteneriat cu districtul dumneavostră, o parte din marea metropolă Beijing. Sunt foarte încântat de prezența dumneavoastră la Primăria Sectorului 3 și sunt optimist și încrezător că vom avea o colaborare fructuoasă. Cred că prin acest schimb de experiență ne vom ajuta reciproc ca împreună să facem ca administrația locală să devină și mai utilă pentru cetățeni. Țările noastre au o istorie comună, iar acest demers al nostru consolidează parteneriatul româno-chinez”, a declarat Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.

Cu acest prilej s-a încheiat un protocol de cooperare prin care vor fi inițiate schimburi de experiență și de bune practici în domenii precum economia, comerțul, tehnologia, cultura, educația, sănătatea, protecția mediului, turismul, sportul și serviciile publice.

„Suntem onorați că am primit această invitație din partea primarului Robert Negoiță de a a vizita Primăria Sectorului 3. De asemenea, sunt onorat de această șansă de a semna înțelegerea de cooperare. Prietenia dintre statele noastre este una îndelungată, iar colaborarea noastră nu se va limita la una economică și tehnologică, ci va fi extinsă și la nivel cultural, al educației și al turismului”, a declarat Pan Linzhu, primarul districtului Miyun din Beijing.