Informatia referitioare la vizita neasteptată și… tăcută a Prințului Charles în județul Mureș a apărut brusc pe Facebook, atunci când de un internaut, câteva a postat fotografii cu Moștenitorul Coroanei Britanice în localitatea Filitelnic.

Fotografiile au fost postate în jurul orei 15:00 de Laszlo Szafarli.
Duminică, puţin după ora 15.00, uliţele micului sat s-au umplut de maşini şi nu mică le-a fost mirarea localnicilor să vadă că în mijlocul lor a ajuns… prinţul Charles în persoană.
Zâmbitor, moștenitorul coroanei Marii Britanii, l-a observat pe cel care îl fotografia și… i-a făcut cu mâna.
Prinţul Charles a vizitat… nu întâmplător în satul din Mureș biserica fortificată la care în prezent se execută lucrări de restaurare de Asociația Ambulanța pentru Monumente şi a stat de vorbă cu oamenii locului, cum de altfel obișnuiește de cât ori ajunge în Ardeal. Cum se știe, Moștenitorul Coroanei Britanice iubește Transilvania și este interesat în mod deosebit de restaurarea și păstrarea monumentelor și a tradițiilor de aici.
Potrivit stirileprotv.ro, numai o oră a stat Alteța Sa Regală Filitelnic, și asta pentru că programul său

Prinţul Charles a vizitat… nu întâmplător în satul din Mureș biserica fortificată la care în prezent se execută lucrări de restaurare de Asociața Ambulanța pentru Monumente .
este foarte aglomerat în această perioadă. Luni, Prinţul Charles era aşteptat în Anglia, având programată o întâlnire cu preşedintele Statelor Unite, Donald Trump.

Foto: stirileprotv.ro/ Laszlo Szafarli