O angajată a Direcției de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 5, având, atenție, funcția de Șef al Biroului Încasări, a declarat, astăzi, 26.01.2020, în fața Directorului Executiv al instituției, că a sustras peste 41.000 lei din casierie, prin încasarea taxelor de parcare anuale plătite de contribuabilii din Sectorul 5 și nedepunerea sumelor echivalente la Trezoreria Sectorului 5 în zilele de 14, 18, 19, 20 și 25 ianuarie 2021.

Potrivit informațiilor oficiale, persoana în cauză a declarat că a acționat singură, fără sprijinul altor funcționari ai Direcției de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 5 și că va returna cât mai repede posibil suma cu care a prejudiciat instituția.

Totodată, angajata a depus cererea de încetare a contractului individual de muncă cu acordul părților, cerere care a fost aprobată pe loc de către Directorul Executiv.

Ca urmare, Biroul Juridic al instituției a sesizat imediat organele de urmărire penală. De asemenea, va fi anunțat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 de situația mai sus menționată.