„Așa NU! Sub nicio formă, NU! Nu putem accepta ca o mână de oameni rău intenționați să-și bată joc de munca și de banii comunității noastre”, transmite, indignat pe bună dreptate, primarul Sectorului 4, Daniel Băluță. Totul din pricina mâzgălelilor care „împodobesc” nefericit multe zone din acest Sector.

„Sectorul 4 s-a dezvoltat frumos în ultimii ani, iar lucrurile sunt cât se poate de vizibile. Bulevarde lărgite, școli și blocuri reabilitate, bazin de înot, piețe noi și moderne, locuri de joacă pentru cei mici, mii de locuri noi de parcare amenajate și multe altele.

Sunt proiecte cu care ne mândrim, proiecte de care vorbesc și alte sectoare sau orașe, proiecte pe care alții doresc să le implementeze, însă, din păcate, există și oameni care nu fac altceva decât să distrugă ceea ce e frumos.

Mă doare sufletul să văd cum unii aleg să-și bată joc și să arunce cu noroi în munca unei întregi echipe care a pus suflet în tot ceeea ce a realizat până acum, însă le promit că lucrurile nu vor rămâne așa!

Imaginile de față în care blocuri noi reabilitate, stații STB recent modernizate sau aparate noi de joacă sunt mâzgălite, nu arată decât o bătaie de joc la adresa comunității noastre”, a precizat edilul pe contul său de socializare, unde, de altfel, a postat și un video referitor la acest subiect.

sursa foto: captura/ Daniel Băluță/Facebook