Primăria Sectorului 6 anunță că susține procesul de elaborare a Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului București

Importanța acestei strategii este de a exista o coordonare la nivelul Municipiului București, care să ia în calcul nevoile cetățenilor și să ghideze dezvoltarea economică a capitalei, mobilitatea si transportul, mediul și biodiversitatea, capacitatea administrativă.

„Este momentul să îți spui părerea despre cum vrei să se dezvolte Bucureștiul și implicit Sectorul 6 în următorii ani”, este mesajul edililor către cetățeni.

DECIZIA poate fi și a TA completând un scurt chestionar, realizat de echipa de experți a Băncii Mondiale: https://www.surveymonkey.com/r/SIDUBucuresti2021 .

Răspunsurile voastre vor contura propunerea de proiecte prioritare propuse pentru implementare în cadrul Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului #București, #SIDUBucurești.

Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană (SIDU) București a fost lansată și te invităm să o citești aici: https://estibucuresti.org/