Având în vedere faptul că numărul de îmbolnăviri cu COVID-19 crește de la o zi la alta, pentru a limita posibilitatea contractării acestui virus de către cetățenii sectorului, Primăria Sectorului 4 intensifică acțivitățile de dezinfecție a tuturor scărilor și aleilor de intrare în bloc.

În această acțiune sunt angrenați peste 150 de operatori, 60 de atomizoare și aproximativ 40 de autospeciale pentru reîncărcare, aparținând operatorului de salubrizare Rosal Group S.A. și ai S.C. Totul Verde S.A, care vor aplica tratamente non-toxice și prietenoase cu mediul în toate cele aproape 4.500 de scări ale celor 1.917 blocuri, câte există în sectorul 4. Activitățile de dezinfecție a scărilor de bloc au început astăzi și vor dura 3 zile.

„În paralel, continuăm să spălăm spațiile publice din sector. Colegii care gestionează salubrizarea sunt în teren zi de zi, seară de seară, astfel încât trotuarele, stațiile STB, pasajele pietonale și cele rutiere să fie în permanență în cele mai bune condiții”, se arata intr-un comunicat al Primariei Sectorului 4.