Federatia Romana de Baschet demareaza programul “SA CRESTEM SANATOS PRIN BASCHET” si deschide call-ul de proiecte pentru structurile sportive care doresc sa acceseze finantari pentru activitatea de promovare, selectie, pregatire copii si juniori mici si realizarea de programe sportive pentru persoanele cu nevoi speciale.

Pentru depunerea proiectelor care vor fi finantate din contul satelit al FRB, infiintat cu aprobarea Consiliului Director, GHIDUL METODOLOGIC poate fi descarcat de AICI.

Acesta are ca scop stabilirea principiilor, a cadrului general și a procedurii pentru finantare nerambursabila din Contul Satelit al Federatiei Romane de Baschet destinat actiunilor de selectie, pregatire ale copiilor si juniorilor mici, precum si ale persoanelor cu nevoi speciale, in scopul promovarii si dezvoltarii baschetului romanesc juvenil, obiectiv strategic al Federatiei Romane de Baschet pentru 2021-2025.

Ghidul furnizeaza informatii utile cu privire la conditiile de eligibilitate a solicitantilor, a grupului tinta, bugetul proiectului, inclusiv a cheltuielilor, modul de solicitare a finantarii, evaluarea si selectia proiectelor, precum si etapele aferente contractarii proiectelor selectate in cadrul Programului ”SA CRESTEM SANATOS PRIN BASCHET”.
Apelul are un buget total de 1.200.000 lei. Valoarea maximă a unui proiect este de 35.000 lei iar durata maxima de implementare este de 8 luni.

Documente necesare pentru depunerea proiectelor:

FISA DE PROIECT (Model/Indicii de completare) – vezi AICI

CERERE DE FINANTARE (tip) – descarca de AICI

DECLARATIE ELIGIBILITATE SOLICITANT – descarca de AICI

DECLARATIE PE PROPRIE RĂSPUNDERE – descarca de AICI