„Îmi doresc ca județul Ilfov să cunoască o dezvoltare pe toate palierele care pot duce la creșterea economică și, implicit, la bunăstarea locuitorilor, iar cultura este parte integrată a acestui proces. Edificarea unei infrastructuri culturale funcționale este esențială pentru mai multe segmente de dezvoltare zonală și crește atractivitatea turistică și, pe cale de consecință, economia locală.

Ilfovul are un potențial cultural extraordinar și, deși ne aflăm încă sub restricțiile impuse de pandemie, este important să susținem în continuare industriile creative, precum cea muzicală sau pe cea a spectacolelor, ca parte integrată a vieții noastre sociale.

Vă încurajez să apreciați valorile culturale ale județului nostru, pentru a le putea conserva și lăsa mai departe generațiilor viitoare. Este important să susținem artiștii români pentru că ei sunt ambasadorii identității noastre ca popor și pentru asta le mulțumesc!

La mulți ani culturii române!”

Mesajul, unul de impact, a fost transmis vineri, 15 ianuarie, de către președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma.