Federația Română de Fotbal (FRF) și Autoklass, o companie românească de prestigiu în domeniul auto, au anunțat astăzi, într-o conferință de presă, prelungirea parteneriatului pentru încă doi ani.

Această colaborare solidă reprezintă o manifestare a angajamentului continuu al ambelor părți față de susținerea și promovarea fotbalului românesc la cel mai înalt nivel.

Odată cu semnarea acestui nou contract, suporterii echipei naționale vor avea acces la produsele oficiale însemnate cu emblema națională și în sucursalele Autoklass, oferindu-le acestora oportunitatea de a-și arăta susținerea pentru tricolori.

“Este un moment deosebit, în care un brand important își reafirmă dorința de a investi în strategia și viziunea FRF, pentru a sprijini dezvoltarea fotbalului românesc. Nu este doar un parteneriat comercial, ci un fundament solid pentru consolidarea premiselor performanței. În plus, cu ocazia acestui nou contract, produsele cu însemnele Echipei Naționale vor fi disponibile în sucursalele Autoklass, aducând suporterii și mai aproape de tricolori. Acest lucru reprezintă o extindere a accesibilității și a prezentei noastre în comunitate, consolidând legăturile dintre suporteri și echipa națională”, a spus președintele FRF, Răzvan Burleanu.

“Avem ca obiectiv comun performanța, o performanță care trebuie să fie susținută și sustenabilă, iar alături de acest obiectiv avem și datoria de a investi în susținerea tinerilor, a copiilor în mod deosebit, copii de care va depinde, în mod sigur, viitorul țării noastre. Ne dorim ca împreună cu cei care fac lucruri pentru oameni să reușim să generăm schimbarea, să încurajăm copiii în direcția dezvoltării personale și în alegerea unui stil de viață sănătos, în care sportul să continue să aibă o componentă relevantă. Echipa condusă de Răzvan Burleanu a continuat să demonstreze că este posibil să trecem împreună de la declarații la fapte, mai ales prin prisma proiectelor de succes care au fost realizate și confirmate inclusiv în segmentele de vârstă U21 și U19, schimbând astfel destine și creând modele de viață pentru copiii noștri”, a declarat Daniel Grecu, director general Autoklass.

Parteneriat început în anul 2019

Anul 2019 a marcat momentul în care Autoklass a devenit Partener Oficial al Echipei Naționale de Fotbal a României. Încă de la început părțile au avut ca obiectiv comun performanța, o performanță care trebuie să fie susținută și sustenabilă, în care datoria noastră este de a investi în susținerea tinerilor, a copiilor de care va depinde, în mod sigur, viitorul țării noastre. 

”Ne dorim ca împreună cu cei care “fac lucruri pentru oameni” să reușim să generăm schimbarea, să încurajăm copiii în direcția dezvoltării personale și în direcția alegerii unui mod de viață sănătos, în care sportul să continue să aibă o componentă relevantă.

Sa fim atenți, cu luare aminte, la ceea ce tolerăm și, în special, la ceea ce acceptăm în viețile noastre, să nu uităm că educația este susținută de ceea ce cultivăm și că vom putea culege doar ceea ce semănăm. 

„În 2019 spuneam că ne propunem să facem mai mult și pentru dezvoltarea și sănătatea copiilor din comunitățile rurale, în special pentru copiii din Valea Plopului. Astăzi, putem spune că am realizat și acest obiectiv în sensul că la finalul anului trecut am inaugurat un teren de Minifotbal construit la cele mai noi standarde alături de clienții noștri, de partenerii noștri și desigur cu suportul Federației Române de Fotbal, conduse de Razvan. Suntem recunoscători ori de câte ori putem să dăruim și noi puțin din timpul nostru copiilor aflați în nevoie și ne bucurăm de fiecare dată când clienții și Partenerii noștri se alătură proiectelor noastre”, a mai declarat Daniel Grecu, director General Autoklass. 

Despre Autoklass

Grupul Autoklass este partener autorizat de vânzări și service Mercedes-Benz, smart, Honda și Hymer și deține o rețea de opt sucursale la nivel național, trei dintre acestea având sediul în București, iar celelalte cinci în Cluj, Ploiești, Constanța, Sibiu și Timișoara. În viitorul apropiat grupul Autoklass va inaugura inca doua puncte de lucru in Bucuresti, dedicate vânzărilor de autovehicule rulate premium.

Cu o experiență de peste 20 de ani pe piata auto, Grupul Autoklass este unul dintre partenerii autorizați Mercedes-Benz cu cea mai îndelungată experiență din România. Evoluția Grupului Autoklass este datorată partenerilor, cărora dorim să le oferim produse și servicii la cele mai înalte standarde de profesionalism și de calitate. Ghidați de principiul esențial ”respectul acordat partenerilor noștri”, fiecare Parteneriat ne onorează și, totodată, ne obligă să depășim permanent nivelul așteptărilor.

Eforturile, planurile, acțiunile, investițiile noastre pentru sustenabilitate, în cele două direcții, reducerea impactului asupra mediului și responsabilitate socială, ne-au adus la finalul anului trecut premiul GOLD LEVEL RECOGNITION pentru RAPORTUL DE SUSTENABILITATE AUTOKLASS 2022, acordat de CST Index.