Afacerea FIT FOOD WAY (de livrare acasă sau la birou de mâncare gătită după principii sănătase) a pornit la Oradea, în urmă cu 4 ani, fondatorul Cristian Naca gândind încă de atunci o corelare foarte bună între mâncarea sănătoasă, serviciul de livrări la domiciliu sau la birou și digitalizare. Acum businessul s-a extins la nivel național și ar putea chiar depăși granițele țării.  

“În România nici nu existau atunci când am pornit eu afacerea aplicații de livrare de mâncare, dar am văzut oportunitatea în faptul că tot mai mulți oameni își doreau să trăiască și, mai ales, să mănânce sănătos. Am început chiar în propria casă, pentru că nu locuiam la bloc, apoi am avut nevoie de un spațiu mai mare. Afacerea avea un mare potențial, așa că am adus specialiști în nutriție, în IT, am făcut un sistem optim de gestiune și am investit în brand. A funcționat, mai ales că producția și livrarea erau ale partenerilor noștri din diferite zone ale țării, dar sistemul și platforma de comenzi sunt doar ale noastre. În pandemie, când lumea nu putea ieși din casă, ne-am extins foarte mult ca arie de acoperire a orașelor, chiar dacă volumele nu creșteau”, a spus Cristian Naca în emisiunea REUȘITA TV, realizată de Daniel Lazăr, care, din 2005, ȚINTEȘTE SUCCESUL (vezi emisiunea aici).

Oamenii sunt din ce în ce mai ocupați și pun tot mai mult accent pe o mâncare gătită prin procedee sănătoase, fără prăjeli și grăsimi.

„Acum livrăm prin sisteme de abonament, în sensul că poți comanda până la ora 17 și a doua zi primești mâncarea la tine acasă sau la birou. Promisiunea noastră este că vom folosi cele mai bune ingrediente, atent alese, mereu proaspete pentru a crea un meniu personalizat care se va potrivi cu stilul tău de viață. Indiferent ca ești iubitor de carne, vegan sau vegetarian, că ai intoleranță la gluten sau la lactoza, noi vă oferim meniul de care dumneavoastră aveți nevoie”, spune omul de afaceri orădean.

Firma de catering a venit cu un concept nou în arta gătitului, care îi va ajuta pe clienți să aibă un stil de viață sănătos, plin de energie și care îi va da posibilitatea să savureze o mâncare gustoasă gătita cu pasiune după indicațiile experților în nutriție. Cei de FIT FOOD WAY țin cont de ceea ce își dorește clientul, fie că vrea să slăbească sănătos, să își mențină greutatea sau să acumuleze masă musculară și atunci meniurile sunt adaptate pentru atingerea acestor obiective.

Bucătarii companiei au o vastă experiență și sunt pregătiți cu fel și fel de rețete inovative, pentru toate gusturile, acestea fiind cântărite și calculate caloric pentru fiecare progam în parte, pentru a vă atinge obiectivele cât mai ușor.

La abonamentele pentru 20 de zile reducerea este de 20%, iar la cele pe 5 zile de 10%. În acest moment este foarte căutat acest serviciu tip abonament, pentru că omul scapă de grija mâncării zilnice, fie că până acum o comanda sau o gătea.

„Avem 20.000 de clienți activi și livrăm circa 2.000 de meniuri zilnic în țară. Dorința de a reuși în acest tip de business, ca în oricare altul, este ca dorința să fie mai mare ca suferința”, spune Cristian Naca.

O idee extrem de apreciată de către cei care au intrat în parteneriat cu antreprenorul din Oradea a fost aceea că garanția de reușita oferită a fost de 100%. „Dacă eu, ca partener, nu sunt mulțumit nu este ok și atunci am spus că dacă afacerea francizată nu este pe profit după 6 luni dăm banii înapoi celor care au investit. Nu am avut niciun astfel de caz până acum, ceea ce însemnă că am gândit o afacere sănătoasă, nu numai cu mâncare sănătoasă”, spune fondatorul afacerii FIT FOOD WAY.

Până acum afacerea s-a deschis în orașele: Oradea, Brasov, Timisoara, Arad, Ploiesti, Cluj-Napoca & Floresti, Satu Mare, Baia Mare, Sibiu, Deva, Alba Iulia, Bucuresti & Ilfov (doar localitățile selectate pe site), Targu Mures, Bistrita, Iasi, Buzau, Suceava, Botosani, Zalau, Carei, Constanta, Targu Jiu, Galati, Braila, Slobozia, Calarasi, Bacau, Piatra Neamt, Focsani, Slatina, Craiova, Pitesti, Ramnicu Valcea, Sfantu Gheorghe.

Program livrare meniuri: Luni – Vineri: 07:00 – 11:00

Program call center Luni – Vineri: 07:00 – 17:00

E-mail contact@fitfoodway.ro

Telefon 0755165028 / 0770651490

Iată programele pe care le puteți comanda și urma:

SLABESTE SANATOS

MENTINE-TE FIT 

CRESTE MASA MUSCULARA 

BUSINESS LUNCH 

VEGAN BUSINESS LUNCH 

INTERMITTENT FASTING  

LOW CARB KETO 

VEGETARIAN + PESTE 

VEGAN DE POST 

Pentru viitor, Cristian Naca dorește să pornească două noi linii de business: un coffee shop și o o linie de mâncare ambalată, ambele urmând a lua stratul, evident, tot la Oradea. Mai mult, ambiția tânărului antreprenor este să iasă cu Fit Food Way și dincolo de granițele țării. Poate Germania, Austria sau Ungaria. Vom vedea și vă vom ține la curent.