BINE DE ȘTIUT: Programul RABLA MOTO, prin care voucherele obținute la casarea unei mașini vechi vor putea fi folosite și pentru achiziția de motociclete și scutere noi, ar putea intra în vigoare chiar din acest an. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Asociației pentru Dezvoltarea Națională a Motociclismului – motoADN. 

 Reprezentanții motoADN trasmit că, dacă totul decurge cum trebuie, programul RABLA 2020 urmează a intra în vigoare în primăvara acestui an, de-a lungul vremii dovedindu-și eficiența în crearea unui parc auto mai nou și mai puțin poluant. 


Demn de știut, de asemenea, în cursul anului trecut, asociația motoADN a demarat o serie de acțiuni pentru crearea și implementarea programului RABLA MOTO. În acest demers, motoADN reprezintă, atenție, vocea și interesele a peste 8.000 de persoane. Toate acestea au semnat petiția de susținere a implementării programului RABLA MOTO. Proiectul beneficiază și de susținerea activă a numeroase asociații și cluburi moto.

BINE DE ȘTIUT: Programul RABLA MOTO, prin care voucherele obținute la casarea unei mașini vechi vor putea fi folosite și pentru achiziția de motociclete și scutere noi, ar putea intra în vigoare chiar din acest an.


CONCRET: motoADN propune ca voucherele RABLA, obținute la casarea unei mașini vechi, să poată fi folosite și pentru achiziția de motociclete și scutere noi. 

Interesantă și binevenită inițiativă!

foto: Facebook