La data de 26 septembrie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, efectuează o percheziție domiciliară, în municipiul București, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic intern de droguri de mare risc.

S-a reținut că, în perioada aprilie – septembrie 2023, un bărbat ar fi comercializat, în mod repetat, direct sau prin intermediul unor rude apropiate (printre care și un minor), diferite cantități de cocaină (drog de mare risc), cu sume între 600 și 1.050 de lei.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de Biroul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală.

PRECIZARE: Pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

foto: DIICOT/ ziare.com