Compania PECEF Tehnica, fondata la Ploiesti de catre sotii Doina si Florin Purghel, a inaugurat miercuri, 22 ianuarie 2020, un ultra-modern magazin Audiolux in Bucuresti prin care comercializeaza protezele auditive sub brandul Signia al companei Sivantos, unul din liderii mondiali din domeniu. Centrul de protezare (cu o suprafata de 120 mp) are doua cabinete cu doua cabine insonore si laborator de productie olive si este situat pe Bulevardul Octavian Goga, nr. 4.

Investitia de peste 150.000 de euro completeaza la un standard foarte ridicat de calitate oferta serviciilor de protezare auditiva din Bucuresti.

Protezele auditive Signia au cea mai avansata tehnologie pentru managementul inteligent al vorbirii si zgomotului, fiind cele mai performante proteze pentru hipoacuzie profunda.

Iata cateva dintre avantajele acestora: proteze auditive gratuite prin CAS; audiograma tonala si vocala gratuita; testare gratuita a protezei; tehnologie de ultima generatie; proteze pentru Tinnitus (acufene); proteze auditive reincarcabile, conectare directa la telefon; aplicatie de telecomanda pe mobil; acceptare rapida datorita sunetului natural perceput de purtator; proteze pediatrice pentru orice grad de hipoacuzie.

Evenimentul de inaugurare a noii locatii, considerata a fi una dintre cele mai moderne din acesta regiune a Europei, a fost marcat pentru cei prezenti, pe langa prezentarile tehnice ale reprezentantilor companiei-mama, de spectacolul de teatru „Povestirile lui… Offenbach”.