Consiliul Local Sector 3, la solicitarea Primăriei, a hotărât să aloce suma de 15 milioane de lei pentru un proiect îndrăzneț: amenajarea unui patinoar în Parcul Pantelimon, dar nu oricum, ci sus, pe acoperișul uneia dintre clădirile din parcul acvatic.

Dovada vie că, pe alocuri, unii edili se mai gândesc și la… ce și cum va fi după pandemie și după STAREA DE URGENȚĂ, le modul de petrecere a timpului liber și la oportunități pentru tineri și pentru iubitorii sportului, în general.

Consiliul Local Sector 3, la solicitarea Primăriei, a hotărât să aloce suma de 15 milioane de lei pentru un proiect îndrăzneț:

amenajarea unui patinoar în Parcul Pantelimon, dar nu oricum, ci sus, pe acoperișul uneia dintre clădirile din parcul acvatic, dar și pentru achiziția de instalații de climatizare. (detalii aici: https://www.primarie3.ro/images/uploads/consiliu_local/Punctul_5_suplimentar_din_30.03.2020.pdf ).

Demn de precizat, termenul de finalizare a parcului acvatic a fost amânat cu 1 an, până în aprilie 2021. Acesta trebuia să fie gata, inițial, până la finalul anului trecut, apoi termenul a fost prelungit până pe 30 aprilie 2020. Lucrările sunt executate de compania Primăriei Sector 3 – AS3- Administrare Străzi S3.

Demn de știut, valoarea totală a investiției se ridică, de fapt, la aproape 130 milioane lei, cu tot cu cele 15 milioane alocate recent. Cum era de așteptat, proiectul a stârnit, firește, mai multe controverse.

Se aprobă acordarea unui mandat preşedintelui Consiliului de Administraţie al societăţii AS3- Administrare Străzi S3 SRL pentru a întreprinde toate demersurile necesare în vederea încheierii unui contract de proiectare, furnizare şi execuţie echipamente HVAC şi patinoar, pentru clădirea CI multifuncţională din cadrul proiectului „Modernizare şi reabilitare parc Pantelimon”, în valoare de maxim 15.000.000,00 lei”, se arată într-un proiect adoptat luni de Consiliul Local Sector 3.