Irinel Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor dă vești: „A fost emisă autorizația de construire pentru partea de pasaj, care se află în zona administrativă a Municipiului București”.

Potrivit oficialului, grinzile de beton, produse la Ploiești, au fost finalizate și urmează să fie aduse în șantier. Acestea vor lega tablierul metalic al pasajului de rampele de urcare și de coborâre.

Se lucrează la așternerea straturilor de asfalt care să permită devierea traficului pe Centura Capitalei, în vederea realizării rampelor de urcare și coborâre dinspre Jilava spre Popești Leordeni.

A început, de asemenea, montarea sistemului maccaferri la rampa de coborâre spre Popești-Leordeni. Este vorba despre prefabricate din beton, care se pun la zidurile de sprijin ale rampelor, produse în România. Aici au fost deja armate, cofrate și turnate zidurile de sprijin.

Au început armarea, cofrarea și turnarea zidurilor de sprijin aferente rampei spre Berceni.

A fost finalizat canalul colector pentru ape pluviale, paralel cu DJ 401 spre Berceni.

Se lucrează la canalizarea pluvială, care va fi situată în paralel cu Centura Bucureștiului spre Jilava și Popești Leordeni.

Continuă relocarea utilităților.