Pariurile sportive au înregistrat o creștere semnificativă în România în ultimii ani. Odată cu înclinația oamenilor către mediul online, majoritatea caselor de pariuri și-au îndreptat atenția către dezvoltarea în mediul online.

De asemenea, majoritatea pariorilor au migrat la casele de pariuri online din mai multe motive, dar sunt și pariori care în continuare preferă agențiile de pariuri stradale. O să îți prezint cele mai importante aspecte atât despre pariurile online, cât și despre cele offline.

O alternativă la agențiile stradale

Pariurile online sunt o alternativă excelentă a pariurilor din agențiile stradale prin prisma mai multor aspecte. În primul rând, dacă alegi să pariezi online, nu mai depinzi de programul de funcționar al agențiilor stradale.

Vezi și: Case de Pariuri Online Pareri

La casele de pariuri online poți paria la orice oră și în orice zi, fie că vorbim de sărbători legale sau de situații excepționale cum a fost pandemia Covid-19. Nu mai este necesar să te deplasezi la o agenție de pariuri stradală, deoarece ai toată oferta sportivă la un click distanță și poți paria de oriunde ai fi dacă ai la dispoziție un device cu o conexiune la internet, fie că vorbim de un laptop, o tabletă sau un smartphone.

De asemenea, la casele de pariuri online beneficiezi de bonusuri și promoții. Majoritatea caselor de pariuri online oferă un bonus de bun venit la prima depunere, ba chiar mai multe, unele oferă bonus fără depunere. Acest lucru este important deoarece îți sporesc considerabil șansele de a face profit.

Pe o platformă de pariuri online accesezi foarte ușor oferta din sportul pe care vrei să pariezi. Nu mai ai nevoie să răsfoiești paginile din ofertele fizice ale agențiilor stradale. Cu o singură atingere poți plasa pariuri din mai multe sporturi și ai pe ecran toate opțiunile de pariere. Un alt avantaj pe care îl oferă parierea online este faptul că ești scutit de impozitul de 5% pe care îl plătești atunci când pui un bilet în agențiile stradale.

Case de pariuri offline – Avantaje

Pe de altă parte, casele de pariuri offline au și ele câteva avantaje. În primul rând, este vorba despre plăcerea de a socializa cu ceilalți pariori în casele de pariuri. De asemenea, nu este necesar să ai un cont bancar pentru a plasa pariuri în agențiile stradale și nu este nevoie să îți deschizi un cont.

Un alt aspect important este că dacă ai câștigat, trebuie doar să mergi cu biletul la agenția stradală, pe când la parierea online trebuie să aștepți transferul banilor către contul bancar.