Un bun gospodar isi cumpara vara sanie si iarna caruta, spune o vorba din popor. Aplica aceasta zicala daca vrei sa profiti de cele mai bune preturi ale perioadei la plasa de umbrire, un accesoriu indispensabil pentru verile toride. Aceasta plasa diminueaza considerabil razele UV care pot distruge complet culturile agricole si pot cauza pierderi economice ireversibile. Ai 22% DISCOUNT la plasa ce asigura umbrire de 40%, folosita in mod special in sere sau in solarii, unde se cultiva ardei, gogosari, rosii si alte legume de acest fel. Este foarte usor de instalat si acum si mai ieftina de cumparat! Alege protectia garantata, la pret bun!

Iata cele mai importante informatii despre plasa de umbrire pe care urmeaza sa o achizitionezi.

Excesul de lumina si temperaturile foarte ridicate dauneaza

In sezonul canicular, excesul de lumina si temperaturile au un efect nociv, producand alterarea fructelor si a legumelor. Acest fenomen cauzeaza pierderi economice semnificative, la fel ca si inundatiile sau alte manifestari extreme ale vremii. Din seria celor mai eficiente solutii se remarca plasa pentru umbrire, ce diminueaza cantitatea razelor UV si scade temperatura la interior in sere si solarii. Un accesoriu atat de simplu are un efect extraordinar, atunci cand este bine ales. Efectul maxim garantat e asigurat de calitatea de top a produselor profesionale, care – mai ales in perioada reducerilor – sunt foarte accesibile ca pret.

Protectia impotriva vantului, un alt efect pozitiv

Protectia impotriva razelor solare vine la pachet cu un nivel ridicat de protectie impotriva vantului, prin foliile profesionale de umbrire. Serele si solariile vor fi protejate, dar si culturile de pe camp, gazoane sau alte locatii ce au nevoie de umbrire. Incidentele vor fi evitate, iar pierderile economice vor fi prevenite, cu ajutorul acestor accesorii de top, care nu implica un efort financiar semnificativ. Nicicand nu a fost mai simplu. Alege un echipament ultra-modern care sa vina in sprijinul eforturilor tale. Cautai o solutie sigura? Tocmai ai gasit-o: alege plasa cu 40% potential de umbrire, care iti va diminua volumul de munca zilnica.

Usurinta in instalare completeaza lista avantajelor

Odata cu evolutia tehnologiei, s-au multiplicat solutiile pe care le ai la dispozitie pentru a-ti sistematiza munca in agricultura. Unele sisteme sau instalatii, insa, presupun un buget prea mare. In aceeasi masura, ele sunt greu de gestionat, dar si de instalat, si nu reusesc sa isi atinga potentialul, daca utilizatorul nu are expertiza in folosirea lor. Spre deosebire de acestea, plasa pentru umbrire se foloseste in mod aproape intuitiv, este extrem de simplu de instalat si procesul in sine e unul foarte rapid. Dimensiunile plasei sunt, bineinteles, personalizabile, si iti permite sa te adaptezi la necesitatile pe care le are terenul tau agricol.