Atunci cand vine vorba de servicii de paza, echipa de agenti si masina unei firme de securitate nu sunt tot ceea ce ti se poate oferi – nici nu trebuie mentionat faptul ca aceste 2 lucruri nu vor fi niciodata de ajuns pentru a garanta securitatea completa a unei afaceri.

Drept urmare, trebuie sa stii ce tipuri de servicii iti pot fi oferite, dar si de ce tipuri ai putea avea nevoie pentru afacerea ta. Desigur, unele vor fi diferite, in functie de domeniul de activitate al afacerii tale – dar majoritatea sunt aceleasi, dupa cum vei vedea in cele ce urmeaza.

Agenti de paza/securitate

Acesta este un serviciu de baza, dar care nu este obligatoriu. Mai mult decat atat, agentii de paza angajati nu trebuie neaparat pozitionati la fiecare intrare in sediul afacerii tale. De exemplu, o unitate comerciala poate alege sa se bazeze mai mult pe supraveghere video realizata de catre agenti si mai putin pe prezenta acestora in fiecare coltisor al magazinului.

Administrator/manager de securitate

O firma ce ofera servicii de paza nu trebuie sa iti puna la dispozitie doar echipa de agenti – dar si un administrator al securitatii. Acesta va fi cel care, de obicei, se va afla in holul de la intrare si se va asigura ca protocoalele de securitate sunt respectate.

Evident, acesta are si responsabilitatea de a-i verifica indeaproape pe ceilalti agenti de paza.

Servicii de consultanta privind securitatea

Majoritatea firmelor de paza cu renume iti vor oferi servicii de consultanta gratuit. Acest tip de serviciu are rolul de a evidentia nivelul actual de securitate al afacerii tale si modalitatile prin care acesta poate fi imbunatatit sau eficientizat pentru a scadea riscurile.

Chiar daca o serie de servicii de paza iti garanteaza siguranta, exista destul de multe masuri pe care trebuie sa le iei pe cont propriu pentru a fi sigur ca o firma de paza nu este coplesita (lucru care se poate intampla in cazul unui obiectiv cu prea multe riscuri).

Servicii de paza si patrula pe timp de noapte

In functie de domeniul de activitate al afacerii tale sau de zona in care este amplasata, poti avea nevoie de protectie si pe timp de noapte – mai exact, protectie 24/7. Desigur, aici nu intra existenta unui sistem de securitate – este vorba despre o echipa de agenti de paza care va fi mereu la fata locului.

Acest tip de servicii sunt ideale santierelor sau firmelor de constructii care uneori nu au posibilitatea de a depozita absolut toate materialele si uneltele pe care le vor folosi in viitor.

Esti in cautarea unei firme de securitate de top?

Daca administrezi o afacere si ai nevoie de servicii de paza de incredere, dar si de la o firma de top, atunci poti apela la New MAO Protect – paza umana de exceptie, monitorizare atenta, interventii de urgenta rapide si servicii de instalare sisteme securitate iti stau la dispozitie in permanenta.

Firma New MAO Protect este pregatita si pentru cei ce vor sa devina agenti de securitate, oferind acestora cursuri specializate de paza si protectie.