Echipa înalt calificată de ingineri și manageri de produs Lineo Engineering  oferă servicii de inginerie cu randament ridicat care îndeplinesc obiectivele clienților. Lucrând îndeaproape cu clienții, compania din Timisoara reuseste sa transforme ideile complexe, foarte incipiente, în produse simple.

Lineo Engineering oferă servicii de inginerie mecanică și inginerie electrică care oferă cicluri de dezvoltare mai rapide, soluții unice și produse de încredere. Echipa înalt calificată de ingineri și manageri de produs oferă servicii de inginerie cu randament ridicat care îndeplinesc obiective dintre cele mai diverse. Ce gasesc clientii aici? Servicii de inginerie completa, pentru intreg parcursul procesului de dezvoltare a produsului, de la dezvoltarea conceptului până la producția de masă. Lucrând îndeaproape cu clienții, Lineo transformă ideile complexe, din stadii foarte incipiente, în produse simple.

Lineo furnizează servicii de proiectare de produse, inginerie mecanică și electrică pentru produse electronice, pe întregul concept al ciclului de viață al produsului, până la industrializare.

În timp ce partea de inginerie oferă o soluție tehnică, este foarte important să înțelegem că proiectarea implică o soluție care este și estetică. Cu alte cuvinte, și designerii sunt implicați pentru a se asigura că produsul final este economic, ecologic și atrage utilizatorii.

Proiectarea este o necesitate pentru lumea actuală, tot mai exigentă

Ce ofera Lineo, ca servicii?

  • Inginerie mecanică

Inginerie de produs, proiectare pentru fabricație (DFM), prototipare și producție de volume reduse.

  • Inginerie Electrică

Proiectare de circuite electronic (schematic), proiectare placi PCB, proiectare pentru fabricare și testare (DFM / DFT).

  • Design industrial

Analiză de tendințe, benchmarking în industrie, concepte, CAD și machete.

  • Management de proiect

Managementul proiectului este esențial pentru a se asigura că termenele limită și obiectivele proiectului sunt îndeplinite. Coordonăm echipele de ingineri, furnizori și producție pentru a atinge cu succes obiectivele proiectelor și pentru a respecta calendarul prevăzut.

Sunteti in cautarea unei echipe profesioniste de cercetare și dezvoltare? Va ganditi la un produs pe care vreti să il lansati pe piață? Lineo Engineering este soluția perfectă unică pentru orice nevoi de dezvoltare electronică, proiectare și prototipare rapidă. Situată în Timișoara, România, echipa Lineo Engineering are experiența vastă și cunoștințele în industrie de care aveți nevoie pentru a construi soluții de inginerie de mare randament.