Cunoști femei care par că sunt atât de atractive cu toate că nu sunt extrem de frumoase, și nu înțelegi care este secretul lor? Nu înțelegi de ce o femeie foarte frumoasă nu are strălucirea pe care o altă femeie, mai puțin frumoasă o are? Ei bine, acest lucru ține de energia feminină și nu de aspectul fizic.

Energia feminină este o energie cu care orice femeie se naște. Ea, trebuie dezvoltată, întreținută și valorificată, pentru că aceasta este una dintre cele mai mari puteri pe care, tu ca femeie la ai, în interiorul tău.

                Datorită faptului că foarte multe femei își asumă rolul de bărbat, de soț, de tată, de lider și este mereu în acțiune, ea uită că energia feminină este despre a primi și nu a oferi. Bărbatul este cel care oferă, din punct de vedere energetic, iar femeia este cea care primește ca mai apoi să poată dărui iubire, compasiune, creație.

                Atunci când ai de îndeplinit foarte multe sarcini și ești mereu în ”a face” energia ta feminină se blochează și poți experimenta anumite stări care nu sunt dintre cele mai frumoase.

                O energie feminină blocată vine la pachet cu stări de nervozitate, cu o stare din care nu simți că mai poți crea sau oferi ceva celor dragi, nu mai ai încredere în propria persoană și mai mult, nu mai simți atracție sexuală. Pe EDUKIWI.RO poți afla mai multe despre sexualitatea feminină și cum o poți activa.

                Iată deci,cum afli dacă energia ta feminină este blocată.

Nu te mai simți atrăgătoare și sexy

Atunci când experimentăm sentimentul de neîncredere în tine, atunci când te îndepărtezi de esența ta și ai energia feminină blocată, simți că nu mai ești atractivă. Atunci înseamnă că ești foarte mult în energie masculină, ceea ce face ca ceilalți să nu se simtă atrași de tine.

Oamenii, ne percep nu după aspectul fizic ci după energia pe care noi o emanăm. Iar atunci când enrgia feminină, care este magnetism lipsește, simți că nu mai ești atrăgătoare.

Femeile care sunt conectate la energia lor feminină îi atrag pe ceilalți fără a depune nici un fel de efort, fără a se machia sau aranja. Ele sunt pur și simplu iubite pentru ceea ce sunt, pentru ceea ce emană.

Dacă simți asta, atunci trebuie să te reconectezi la energia ta feminină. Poți face asta prin diferite practici de feminitate.

Simți că trebuie să faci tu totul mereu

O femeie este cea care știe să ofere dar mai ales să primească. O femeie care doar oferă și nu primește, nu solicită ajutor, se blochează în energia masculină, care este foarte obositoare la un moment dat. Este adevărat, ca fiecare dintre noi avem și energie feminină și masculină în noi, insă aici, trebuie să fie un echilibru.

Dacă trebuie să faci tu, mereu totul, nu știi să soliciți ajutor sau pur și simplu nu o poți face, te simți mereu epuizată, atunci ești deconectată total de la energia ta feminină. Începe să soliciți ajutor, să împarți sarcinile și cu ceilalți și să îți oferi timp și pentru tine. Acest lucru te va conecta cu esența ta feminină.

Nu ești spontană

Femeia este emoție pură, în timp ce bărbatul este inteligență. Femeia simte, iar bărbatul gândește, planifică. Dacă tu nu îți oferi momente de spontaneitate, ești mereu în planificare și organizare, ești doar în energie masculină. Acest lucru te poate face să nu te mai simți feminină, să nu zâmbești, să fii copleșită.

Alege să îți oferi și momente în care nu mai vrei să ai totul sub control. Trăiește totul așa cum vine și lasă lucurile în fluxul lor natural.