Obiectiv sportiv de maximă importanță: Complexul Olimpic de Natație din Otopeni a fost inaugurat astăzi, în prezența lui Cseke Attila, ministrul Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Potrivit informațiilor oficiale, noul complex dispune de o capacitate de 2.797 locuri pentru spectatori, vestiare pentru sportivi, săli de forţă, săli metodice, saune, cabinet medical, sală de conferinţe, cabine pentru presă şi o sală de antrenament pentru sportivii de la sărituri cu înălţime liberă mare, 6m. Costul lucrărilor a fost de 165 de milioane de lei. 

Prezent la eveniment, ministrul Attila a declarat: „Cu bucurie am anunțat astăzi inaugurarea Complexului Olimpic de Natație Otopeni. La începutul mandatului meu am vizitat lucrările acestei investiții importante și am promis atunci că, împreună cu administrația orașului, vom găsi soluția pentru a putea preda și inaugura complexul. După un blocaj de mai mulți ani, complexul sportiv poate fi în sfârșit deschis. Am încredere că, atâta timp cât și campania de vaccinare se va desfășura în continuare în ritmul de până acum, vor fi reluate antrenamentele și concursurile în regim normal”.