Opera Națională București face un pas în direcția susținerii colegilor artiști din zona teatrală care organizează producții independente și se pune la dispoziția acestora în cadrul programului „Lovitură de teatru la Operă”. Demersul vizează atragerea publicului iubitor de teatru sau al celui care nu este încă familiarizat cu proiectele ONB.

Astfel, primul proiect de teatru independent ce va putea fi urmărit pe scena operei bucureștene, luni 16 mai, este „Familia înainte de toate” de Eric Assous.

„Teatrul independent merită atenția noastră și îmi doresc ca spectatorii noștri, prietenii fideli ai Operei, să fie receptivi la astfel de inițiative și să înțeleagă că nimeni nu le răpește muzica cu care s-au obișnuit, ci doar le oferim o alternativă culturală. Opera Națională București are potențialul de a deveni un hub cultural și aceasta este direcția pe care vrem să o urmăm pentru a satisface gusturile în materie de spectacole a unui public cât mai numeros. Nu vom face rabat la calitate și nu vom abandona înalta ținută cu care publicul nostru tradițional este obișnuit”, a declarat managerul interimar al ONB, Daniel Jinga.

Cei care doresc să colaboreze cu Opera Națională București își pot prezenta proiectele la adresa de e-mail: comunicare.onb@gmail.com acestea urmând a fi analizare în cadrul consiliului artistic al operei bucureștene. Pentru mai multe detalii puteti suna la numărul de telefon: 0740039891.

Bucuresti Business si Reusita.ro sunt parteneri media ai Operei Nationale Bucuresti.