ATENȚIE! NU DAȚI CREZARE ȘTIRILOR DE PE SITE-URI FANTOMĂ! INFORMAȚI-VĂ DIN SURSE AUTORIZATE!

ANUNȚURILE FĂCUTE DE M.A.I.!

ATENȚIE! Până în acest moment nu există nici un cetățean român pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID – 19, a transmis miercuri dimineață, Ministerul Afacerilor Interne. Instituţia a făcut publice toate informaţiile legate de coronavirus şi transmite oamenilor să se informeze doar din surse oficiale.

FOARTE IMPORTANT!  „Pentru a evita apariția știrilor false sau a dezinformărilor, pe această pagină vor fi publicate toate informațiile oficiale legate de virusul Coronavirus.

De asemenea, în cursul zilei de ieri, 25 februarie, au fost înregistrate două dosare penale privind infracţiunea de „zădărnicirea combaterii bolilor”, în cele două cauze fiind cercetate 4 persoane.

Referitor la cetățenii români aflați în zonele afectate din Italia, precizăm că în regiunea Lombardia există aproximativ 200.000 de cetățeni români, iar în regiunea Veneto aproximativ 120.000.

În legătură cu achiziția de echipamente specifice, în această dimineață au fost depuse la Oficiul Național de Achiziții Centralizate, din cadrul Ministerului Finanțelor Publice, 10 oferte pentru scanere termice, iar negocierile vor fi purtate în cursul acestei zile”, a transmis MAI.

„VĂ RUGĂM SĂ VĂ INFORMAȚI DOAR DIN SURSE OFICIALE!”, transmit, firesc, reprezentanții Guvernului.