Desi asigurarea CASCO nu are caracter obligatoriu, detinerea ei te poate scapa de multe probleme. In caz de accident de orice natura, nu va fi nevoie sa suporti costurile de reparatie, indiferent de valoarea lor. Nu va fi nevoie sa scoti niciun ban in plus la momentul respectiv. Ba mai mult decat atat, asigurarea iti ofera intaietate la service-urile partenere. Nu vei mai pierde ore, zile sau chiar luni pe listele de asteptare. Beneficiezi de serviciile necesare pe loc, putand sa te bucuri din nou de masina ta, in stare perfecta, in cel mai scurt timp. TCV iti ofera si mai multe avantaje.

Intra pe site, acceseaza un calculator CASCO Online pe tcv.com.ro si ai astfel garantia celui mai bun pret la acest tip de polita!

De se sa alegi TCV pentru asigurare CASCO auto?

Se stie deja ca birocratia nu este tocmai cea mai placuta parte din procesul de obtinere a anumite documente. De aceea, la TCV aceasta a fost eliminata complet. Totul se face exclusiv online. Alegi asigurarea, completezi cererea, platesti factura si gata, esti asigurat. Totul se realizeaza cu maxima rapiditate si profesionalism datorita platformei performante de care TCV dispune. Toti pasii sunt descrisi complet pentru ca fiecarui client sa ii fie usor sa il parcurga si sa nu fie nevoie de mai mult de cateva minute pentru a plasa o comanda. Ai acoprerire pentru o serie variata de riscuri; de la accidente rutiere, la incidente provocate de fenomene naturale, caderi de corpuri, furt, vandalism, defectiuni cauzate de drumuri, etc.

Poti plati pretul cel mai mic daca folosesti metodele de calcul CASCO disponibile

In ceea ce priveste asigurarea CASCO, pretul se stabileste in functie de mai multe criterii. Tipul de masina si experienta soferului sunt desigur aspecte de baza, la fel ca in cazul altor asigurari auto. Pe langa acestea, un rol important il joaca si perioada contractuala vizata, si categoria de asigurare dorita: standard sau completa. Calculatorul online te va ajuta sa poti observa cum se modifica pretul final in cazul in care alegi sa schimbi unul dintre acesti parametri.

Obtine asigurarea auto in doar cativa pasi

Cu TCV nu mai intampini probleme legate de timp in ceea ce priveste incheierea unei astfel de polite. Rezolvi intregul demers cu doar cateva click-uri, de oriunde te-ai afla.

Intri pe site si selectezi pagina aferenta asigurarilor de tip CASCO

Aici vei fi intampinat de un formular standard in care iti va fi solicitat sa oferi toate informatiile necesare pentru a face o descriere a autoturismului vizat. Vei avea parte de indicatii pentru fiecare camp de completat. Dincolo de chestiunile legate de masina, va mai trebui sa oferi anumite date cu caracter personale, de pe cartea de identitate si permisul de conducere.

Din acest punct nu-ti mai ramane decat sa alegi asigurarea potrivita pentru tine. Iti vor fi listate toate ofertele disponibile pentru situatia ta. In plus, ca sa ai garantia celui mai bun pret, poti utiliza metodele de calcul asigurare CASCO pret. In acest fel vei observa cum fluctueaza suma finala in cazul in care adaugi sau elimini conditii de acoperire, ori daca modifici perioada de valabilitate, de la una, la trei, sase sau 12 luni.

Dupa ce ai stabilit toate detaliile si ai luat o decizie, poti apasa butonul de trimitere comanda. Aceasta va fi procesata in cel mai scurt timp si iti vor fi emise atat factura, cat si contractul prin care sa demonstrezi faptul ca detii o asigurare valabila. Ultimul pas consta in efectuarea platii. O poti face online, prin intermediul unor portaluri securizate, pentru a facilita finalizarea cat mai rapida a intregului proces. (P)