Premiul pentru echipe de îngrijire- subsecțiunea „O șansă la viață” și Premiul pentru echipe de îngrijire -subsecțiunea „Profesioniști în îngrijiri de calitate”. Ambele au fost câștigate de echipa de îngrijire din cadrul compartimentului de transplant și pretransplant medular, respectiv de echipa de îngrijire din Clinica de Neurologie a Spitalului Universitar de Urgență București.
Totodată, 8 asistente din cadrul Spitalului Universitar de Urgență București, cu peste 35 de ani vechime, așadar care și-au dedicat viața nobilei meserii în domeniul medicinei, au primit Premiul pentru întreaga activitate. 
Diplomele de excelență au fost oferite echipelor la SUUB în cadrul celei de-a 7-a ediții a Galei Concursului Premiile de Excelență în Asistență Medicală ale OAMGMAMR- Filiala București, eveniment care care s-a desfășurat vineri, 5 iulie, în capitală.
Premiile au fost oferite în semn de apreciere pentru profesionalismul, dăruirea și responsabilitatea puse în slujba pacienților.
OAMENI ÎN SLUJBA SALVĂRII VIEȚII SEMENILOR LOR! TOT RESPECTUL!

8 asistente din cadrul Spitalului Universitar de Urgență București, cu peste 35 de ani vechime, așadar care și-au dedicat viața nobilei meserii în domeniul medicinei, au primit Premiul pentru întreaga activitate.