Theater Light Studio și Teatru Total lansează o nouă premieră ”Genul programului: Comedie” de Jade Rose Parker, în regia Răzvan Oprea, cu o distribuție impresionantă: Maia Morgenstern, Marius Bodochi, Răzvan Oprea și Diana Stancu. O comedie modernă, jucată în acest moment în Paris, care atinge cu umor situații incomode ale societății actuale. Avan premiera va avea loc pe 13 iunie a.c., orele 19.00, la Palatul Național al Copiilor din București și pe 16 iunie a.c., orele 19.00, la Galați. Detalii pe www.theaterlight.studio si pe www.facebook.com/theaterlightstudio.9

Carla și Francois sunt un cuplu pe cât de atipic, pe atât de clasic. Căsătoriți de 30 de ani, fiecare a ascuns câte ceva în tot acest timp: Carla moștenirea ei genetica și Francois mentalitatea. Într-o zi Carla este obligată să afirme cine a fost și mai ales ce a fost înainte de căsătorie, iar Francois să-și recunoască misoginismul, obtuzitatea și ipocrizia. Din ciocnirea acestor două lumi se naște o comedie cu totul neobișnuită în peisajul teatrului românesc, pe deplin contaminantă, surprinzător de modernă și echilibrată. Comedia clasică de cuplu este aici amplificată.

Un cuplu cu adevărat surprinzător are însă ca ingredient principal iubirea. Iubirea vindecă tot și schimbă tot. Actrița Maia Morgenstern face un rol cu totul neobișnuit, aducând un umor contaminant și solar. Carla este o femeie specială și Maia Morgenstern o crează cu măiestrie absolută. Actorul Marius Bodochi aduce o energie atât de vie, prin rolul acestui politician cunoscut și care va fi bulversat de adevăruri total incomode. Cu abilitate unică, Marius Bodochi interpretează un rol excepțional și inedit în misoginul Francois, primar al orașului Paris. Actorii Răzvan Oprea și Diana Stancu le țin unisonul cu două personaje autentice și diferite de aceștia, exponente ale lumii noi și care colorează situațiile comice existente, fiecare susținându-și punctul de vedere și binele personal. Rachon (Răzvan Oprea) este un politician progresist aflat în campanie electorală împotriva lui Francois, iar Louise (Diana Stancu) este fiica adoptivă a cuplului principal care stârnește o situație nepotrivită pentru imaginea de familie perfectă construită până în prezent.

Un spectacol de comedie de la care soții sau iubiții vor pleca întotdeauna ținându-se de mână. “La finalul zilei, singurul lucru care contează între doi oameni este iubirea. Restul sunt detalii.“ ne spune regizorul Răzvan Oprea despre subiectul acestui spectacol.

O producție Theater Light Studio și Teatru Total susținută de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov.