INTERES PENTRU SIGURANȚA ELEVILOR ȘI A CADRELOR DIDACTICE: Lucrări de modernizare în privința semnalizării rutiere a perimetrelor școlilor amplasate pe drumurile județene, la inițiativa Consiliului Județean Ilfov.
🚸Miercuri, 04.09, s-a semnalizat carosabilul din preajma Colegiului Silvic ”Theodor Pietraru” din Brănești, pe DJ 100. Ieri, s-au realizat marcajele în apropierea Școlii nr. 1 din Dascălu, pe DJ 184. Precizare: Sunt marcate alte 11 treceri de pietoni din preajma instituțiilor de învațământ cu ieșire la drumuri județene, astfel:
🔹pe DJ 101 – Corbeanca;
🔹pe DJ 101 – Periș și Lipia;
🔹pe DJ 101 C – Ciolpani;
🔹pe DJ 143 – Dragomirești;
🔹pe DJ 200 – Afumați;
🔹pe DJ 300 – Moara Domnească;
🔹pe DJ 301 B – Tânganu;
🔹pe DJ 200 B – Tunari.
🚸Marcajele sunt realizate cu vopsea termoplastică aplicată la cald și sunt aplicate pe un material termoplastic antiderapant aplicat la cald. Așa cum anunță autoritățile, marcajele de culoare albă sunt definitive și sunt garantate 2 ani în condiții normale de trafic.
🚸Lucrările sunt realizate de VESTA INVESTMENT și, potrivit contractului, până luni, 9 septembrie, toate perimetrele școlilor amplasate pe drumuri județene vor fi marcate pentru creșterea siguranței în trafic.

Miercuri, 04.09, s-a semnalizat carosabilul din preajma Colegiului Silvic ”Theodor Pietraru” din Brănești, pe DJ 100.