Luni începe a doua sesiune a Bacalaureatului!

Potrivit informațiilor oficiale, peste 42.700 (cifră care spune multe!) de candidaţi înscriși la cea de-a doua sesiune (august – septembrie) a examenului național de bacalaureat 2020 sunt așteptați luni, 24 august, să susțină prima probă, cea de Limba și Literatura Română.
 „Elevilor care nu au avut succes în prima sesiune vreau să le spun că există întotdeauna o a doua șansă! Atât lor, cât și acelora care nu au promovat până acum examenul de maturitate doresc să le transmit următorul mesaj: credeți întotdeauna în voi, în potențialul vostru și veți reuși! Foștii mei elevi știu despre ce vorbesc! Vă felicit pentru ambiția și dorința de a depăși acest prag. Totodată, doresc să le transmit mulțumiri colegilor mei, cadrelor didactice, pentru că vă sunt alături și de data aceasta, pentru că „au spus prezent” de fiecare dată!
Tuturor vă urez multă baftă și fiți încrezători în ceea ce știți și în ceea ce sunteți! Sunt alături de voi și de părinții voștri!”, a transmis Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării.