Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, isi doreste ca digitalizarea sa fie una dintre prioritatile imediate ale mandatului sau, pentru ca aceasta reprezintă soluţia pentru o administraţie performantă.

„Ne dorim să aducem Consiliul Județean în fiecare casă din Ilfov, să fim mai aproape de ilfoveni, conectați în permanență, să fim la doar câteva clickuri distanță. Vrem să devenim Consiliul Județean al ilfovenilor, nu doar o altă instituție publică. Consiliul Județean Ilfov și-a asumat deja procesul de digitalizare, dar Consiliul Județean al ilfovenilor va duce tot acest proces la un nivel superior, care să ne aducă mai aproape unii de alții, într-un efort colectiv de a finaliza proiectele sau a începe altele noi”, a scris Hubert Thuma pe pagina sa de facebook.

Ilfovul este un judeţ atipic pentru România, cu un potenţial imens şi resurse multiple de dezvoltare. Dar cea mai de preţ resursă sunt oamenii. Ambiţia noastră este să transformăm Ilfovul într-o zonă metropolitană complet digitalizată pentru ilfoveni, care stau în centrul acestui proiect. Ne dorim să aducem Consiliul Judeţean mai aproape de aceştia, la doar câteva click-uri distanţă. (…) Nevoile locuitorilor judeţului nostru impun o modernizare a administraţiei, care trebuie să fie în ton cu standardele societăţii actuale. Ne preocupă rezultatele care oferă o viaţă mai bună cetăţenilor. Ne vom asigura de faptul că toţi ilfovenii pot beneficia de oportunităţile pe care le aduce internetul, indiferent de vârstă sau de localitate“, a transmis Hubert Thuma, printr-un clip video postat pe Facebook.