Primaria Capitalei a anuntat noi trasee pentru transportul public din Bucuresti. Astfel, traseul liniei de autobuz 312 va fi modificat, astfel încât să cuprindă o zonă mai mare din Splaiul Unirii.  
”Zona de pe Splaiul Unirii dintre Șoseaua Mihai Bravu și Pasajul Mărășești va fi integrată în transportul public din București. Vom face acest lucru începând de sâmbătă, 26 martie, prin modificarea traseului liniei de autobuz 312 și crearea mai multor stații noi.
Linia 312 va acoperi astfel mai bine Splaiul Unirii și va oferi legături mai bune pentru bucureștenii care circulă pe acest traseu – inclusiv legătura cu metroul la stația Timpuri Noi, dar și cu liniile de tramvai 14, 16, 19, 40 și 55″, a declarat Primarul General, Nicușor Dan.
Această îmbunătățire se adaugă altor modificări și optimizări recente ale transportului public: modificarea traseului autobuzului 343 pentru a include și strada Gherghiței din sectorul 2 (începând cu 15 ianuarie), unirea liniilor 173 și 232 pentru asigurarea legăturii directe dintre cartierele Berceni și Drumul Taberei (din 19 februarie) sau prelungirea liniei 323 de la Timpuri Noi la Piața Unirii (din 5 martie).