Arhicunoscutul și apreciatul star hollywoodian Nicolas Cage a primit, sâmbătă, la Cluj-Napoca, Trofeul ‘Transilvania’ al TIFF. Asta pentru Contribuţia Specială adusă Cinematografiei Mondiale. Potrivit martorilor, marele actor a spus că îi place foarte mult cum sună aceste două cuvinte – „Transylvania Trophy”.
În cursul zilei de sâmbătă, starul a luat prânzul a un conac secuiesc din județul Alba, chiar în prezența mai ultor turiști.  A mâncat gulaș, sărmăluțe cu smântână și pâine de casă.
Tot sâmbătă, Nicholas Cage a vizitat Salina Turda și a rămas profund impresionat de acest loc binecuvântat.
Actorul nu este prima dată în România. În urmă cu câțiva ani, a vizitat Sibiul.
Nicolas Cage (n. 7 ianuarie 1964, Long Beach, California, SUA) este pseudonimul lui Nicolas Kim Coppola, este laureat al Premiului Academiei Americane de Film (1996) pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru rolul său din filmul Leaving Las Vegas. Și-a început cariera în televiziune în anul 1981.
În total a jucat în peste 60 de filme inclusiv Face/Off (1997), Ghost Rider (2007) și Knowing (2009). A fost căsătorit de 3 ori Patricia Arquette, Lisa Marie Presley și Alice Kim Cage cu care este încă însurat; și are 2 copii: Weston Coppola Cage și Kal-El Coppola Cage.
*Pentru a evita orice formă de nepotism fiind nepotul lui Francis Ford Coppola, starul a decis să-și schimbe numele din Nicolas Coppola în Nicolas Cage, nume inspirat de supereroul Marvel Luke Cage.

Sursa foto: alba24.ro

Arhicunoscutul și apreciatul star hollywoodian Nicolas Cage a primit, sâmbătă, la Cluj-Napoca, Trofeul ‘Transilvania’ al TIFF.