IFA 2023, cel mai mare târg de electronice de larg consum și electrocasnice din Europa, se desfășoară timp de cinci zile, în perioada 1-5 septembrie 2023, la Messe Berlin. NEI participă pentru prima dată la acest eveniment și își dezvăluie noua gamă de televizioare, emblematică pentru 2024.

Este prima apariție oficială europeană a unuia dintre cele mai apreciate branduri românești cu tradiție de produse electronice și electrocasnice ieșite ușor din tipare.

Noile televizoare smart NEI borderless DLED, reproduc conținut în UHD 4K. Acest lucru vă oferă un contrast de culoare brutal, cu nuanțe strălucitoare și negru intens. Designul bordeless profită la maximum de întregul ecran pentru o experiență fără margini. Echipate cu softul de operare VIDAA, televizoarele NEI sunt ideale pentru consumarea oricărui tip de conținut.Ascultă știrile fără efort sau bucură-te de un dialog emoționant al unui film, percepția fină a basului te implică în centrul unui spectacol.

Platforma TV VIDAA încorporată face mai rapidă și mai simplă accesarea aplicațiilor preferate de divertisment și la cerere de la Netflix, Prime Video și YouTube pentru cele mai recente succese și emisiuni.

Acesta nouă gamă de televizoare smart NEI borderless DLED este concepută pentru a oferi consumatorului o experiență de utilizator cu adevărat relaxată.

Televizorul, o piesă importantă în casa oamenilor

În 2023, televizoarele continuă să reprezinte un element central în entertainmentul și viața de zi cu zi a oamenilor, dar tehnologia lor a evoluat semnificativ.  Există mai multe motive pentru a avea un televizor acasă, iar aceste motive pot varia de la persoană la persoană, în funcție de interesele și necesitățile individuale. Iată câteva dintre motivele comune pentru care oamenii aleg să aibă un televizor acasă:

Divertisment: Televizorul oferă o sursă de divertisment la domiciliu. Puteți viziona filme, seriale TV, emisiuni, concerte și evenimente sportive confortabil de pe canapeaua dvs. Acest lucru vă permite să vă relaxați și să vă bucurați de o varietate de conținut la cerere.

Știri și informații: Televizorul este o sursă importantă de știri și informații. Puteți urmări știrile locale, naționale și internaționale pentru a rămâne la curent cu evenimentele din lume.

Educație și învățare: Televizorul poate fi folosit pentru a viziona programe educaționale și documentare care vă pot ajuta să învățați lucruri noi sau să explorați subiecte interesante.


Despre IFA

IFA este cea mai mare expoziție de electronice de larg consum și electrocasnice din lume. Din 1924, IFA a fost platforma pentru lansări de tehnologie, prezentând dispozitive detectoare, receptoare radio cu tub, primul radio auto european și TV color. De la deschiderea spectacolului de Albert Einstein în 1930 până la lansarea primului video recorder în 1971, IFA Berlin a fost parte integrantă a transformării în tehnologie, reunind pionierii din industrie și produse inovatoare, toate sub un singur acoperiș.

Despre NEI

NEI continuă să fie un brand de încredere, în creștere pe piață europeană. Motto-ul nostru este „Refresh your life” sub brandul NEI și suntem dedicați să transformăm această deviză în realitate pentru clienții noștri. Prezentă în România din 1993, marca NEI readuce televizoarele de ultimă generație la prețuri convenabile. Acum calitatea este accesibilă tuturor, adunând întreaga familie pentru a se bucura de emisiunile și filmele îndrăgite.