Un accident teribil s-a petrecut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o pârtie din Predeal.

Doi… adolescenți teribiliști, de numai 17 ani, a vrut să aibă parte de o tură de neuitat pe pârtie, cu… un snowmobil. Pe care… l-au furat!!!

Cu siguranță nu aveau nici experiență în condusul unui astfel de vehicul, și probabil cu gândul să nu fie prinși… au ajuns în afara pârtiei…

Practic, cei doi au pierdut controlul asupra direcției, au rupt o plasă de protecție a pârtiei și au lovit un chioșc aflat în apropiere. Impactul a fost unul violent!

Din nefericire, băiatul care conducea și-a pierdut viața, iar celălalt, cu leziuni foarte grave, este internat în spital. Toți din zonă se miră cum cei doi au reușit să fure vehiculul și să prindă așa viteză, totul terminându-se cu o tragedie!

Totul s-a petrecut în jurul orei 3.00.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt în scop de folosință”,”vătămare corporală din culpă” și „ucidere din culpă”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Așadar, MUNTELE NU ESTE PENTRU ACTE DE TERIBILISM!

Un accident teribil s-a petrecut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o pârtie din Predeal.

foto: ziare.com