Moment istoric pentru cunoscutul brand Dacia, care a lansat la Paris, joi, 15 octombrie a.c., primul sau model electric sub brand romanesc, Dacia Spring. Alături de modelul de serie destinat publicului larg, Dacia a prezentat şi două versiuni inedite destinate noilor forme de mobilitate: o versiune adaptată serviciilor de car sharing şi o versiune utilitară, denumită Cargo, pentru livrările pe distanţe scurte fără emisii poluante.

Primul automobil 100% electric al mărcii Dacia va fi comercializat la un preţ de 15.000-17.000 de euro.

Comenzile pentru noul model Dacia Spring vor fi preluate începând din primăvara anului 2021. Oferta comercială va cuprinde două nivele de echipare pentru varianta destinată publicului larg iar costul bateriei va fi inclus în prețul de achiziție.

„Pe baza experienței acumulate în ultimii 10 ani din poziția de lider pe care Groupe Renault o ocupă în domeniul mobilității electrice, Dacia Spring Electric marchează începutul unei noi ere privind mobilitatea electrică accesibilă tuturor. 

Cu o baterie de 26,8 kWh***, Dacia Spring Electric permite obținerea unei autonomii de 225 km* WLTP. Poți merge în oraș până la 5 zile, fără să trebuiască să încarci bateria vehiculului!”, se scrie pe pagina de facebook a companiei.