Expoziția „Universul lui Salvador Dalí”, o adevărată sărbătoare culturală, aduceîn fața iubitorilor de artă o varietate impresionantă de obiecte de artă ale celebrului artist, la ARCUB – Hanul Gabroveni. Bucurându-se până acum de un succes uluitor în rândul publicului, aceasta se va prelungi până la 1 septembrie 2024.

Manifestarea este organizată de Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, în parteneriat cu HADRAN Events. Inițial, a fost programată pentru perioada 13 decembrie 2023 – 12 mai 2024.

„Universul lui Salvador Dalí” își primește oaspeții de luni până duminică, între orele 10:00 – 20:00. Accesul în spațiul expozițional se realizează din Strada Gabroveni nr. 50 – 53.

ATENȚIE!

Programul rămâne neschimbat în perioada 1 – 6 mai, pe parcursul zilelor libere legale și al sărbătorilor pascale, expoziția va rămâne deschisă pentru toți cei care înțeleg rostul CULTURII.

Demn de apreciat, în cele 5 luni de la deschidere, zeci de mii de vizitatori au pășit pragul spațiilor expoziționale de la Hanul Gabroveni. Oamenii au, în continuare, șansa de a cunoaște lumea unuia dintre cei mai reprezentativi artiști suprarealiști.