Lucrările la  Magistrala de metrou M5, Eroilor – Drumul Tabere, inspectate de ministrul Transporturilor în cursul aceste săptămâni.
”Am vrut să mă asigur în această vizită că antreprenorul îşi asumă termenul de finalizare a acestui obiectiv şi mai are de lucru doar la partea de finisaje. Şi tocmai m-a asigurat că la sfârşitul acestui an va finaliza tot ce ţine de finisaje şi structura fizică. Contractul de automatizare va fi semnat în cursul săptămânii viitoare, iar automatizarea va fi, practic, finalizată până la sfârşitul acestui an. Domnul director şi-a pus mandatul la bătaie că va termina acest obiectiv şi vom circula pe Magistrala 5. Din punct de vedere al banilor, n-avem o problemă cu constructorul, suntem cu plăţile la zi. Sunt pe fonduri europene. Deci nu există nicio scuză să nu fie finalizat la sfârşitul acestui an. Aşteptăm de mulţi ani Magistrala 5, pentru că ştiu că s-au prelungit termenele de finalizare din diferite probleme pe care le-au invocat constructorii, dar eu sper ca aceştia să-şi fi învăţat lecţia şi de data aceasta termenele să şi le asume şi să finalizeze în acest an, fără alte claim-uri, adică acei bani nemunciţi, cu care ne-au obişnuit anumiţi constructori. Acum, şi eu o să fiu la fel de intransigent cu ei, cum sunt şi ei cu statul român(…)”, a precizat Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor, la finalul vizitei, după cum se precizează într-un comunicat oficial.

Răzvan Cuc: Nu există nicio scuză să nu fie finalizat la sfârşitul acestui an. Aşteptăm de mulţi ani Magistrala 5, pentru că ştiu că s-au prelungit termenele de finalizare din diferite probleme pe care le-au invocat constructorii.

Sursa foto: mt.gov.ro