Ministerul Sănătății continuă dialogul cu reprezentanții sindicatelor din sistemul sanitar.
Timp de două zile, în perioada 19-20 decembrie 2019, Nelu Tătaru, secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății s-a întâlnit cu reprezenanții Uniunii Naționale a Sindicatelor din Sănătate TESA, cu Federația Solidaritatea Sanitară din România, cu Federația SANITAS, precum și Uniunea Națională a Sindicatelor Asistenților Medicali din Serviciile de Ambulanță.
În acest context, au fost discutate mai multe aspecte care vizează condițiile de muncă în sectorul sanitar, bugetul alocat domeniului Sănătății în anul 2020, precum și aspecte privind asigurarea veniturilor personalului sanitar, inclusiv realizarea unei analize pentru modificarea Regulamentului de sporuri care produce diferențe între spitalele din subordinea Ministerul Sănătății  și cele din subordinea autorităților locale.
Oficialul Ministerului Sănătăţii a exprimat întrega deschidere pentru dialog și colaborare a actualei echipe de conducere a Ministerului Sănătății.
IMPORTANT: Toate aspectele discutate în aceste două zile vor fi prezentate partenerilor din Guvern, respectiv reprezentanților Ministerului Muncii și a Finanțelor Publice.

Ministerul Sănătății continuă dialogul cu reprezentanții sindicatelor din sistemul sanitar.