Cu un singur punct acumulat pana acum in campionatul Ligii a doua la fotbal, 1-1, pe terenul formatiei CSA Steaua in prima etapa, formatia Metaloglobus Bucuresti are un nou antrenor principal in persoana fostului petrolist Eusebiu Tudor, ultima oara in liga a doua din Arabia Saudita.

Eusebiu Tudor a antrenat în cariera sa Petrolul Ploiești, Sportul Studențesc, Chindia Târgoviște, Al-Ettifaq, Al Shoalah (ambele din Arabia Saudită), Fortuna Poiana Câmpina și Khaleej (Arabia Saudită). A fost ”secund” la Qadsia (Kuweit), FC Voluntari și Gaz Metan Mediaș.

Ultima dată a activat la echipa Al Shoalah, din liga secundă a Arabiei Saudite, cu care a semnat în luna martie a acestui an și pe care a salvat-o de la retrogradare în ultima etapă. Acolo l-a avut ca ”secund” pe Ștefan Odoroabă, între timp acesta întorcându-se în țară și preluând-o pe CSM Alexandria, din Liga 3.

Sebi Tudor a fost mijlocaș la Petrolistul Boldești, AS Ploiești, Midia Năvodari, Cimentul Fieni, Petrolul Ploiești, Oțelul Galați, FC Vaslui, Inter Gaz București, Gloria Bistrița și Asta Ploiești.