ALERTA ÎN GARA BASARAB! Un incendiu de proporții a izbucnit joi la amiază la gara Basarab din București. Fumul gros se vede de la distanță, pompierii au suplimentat dispozitivul. A fost emis mesaj RoAlert!

Pompierii de la ISU Bucureşti-Ilfov intervin joi, 11 ianuarie,cu mai multe autospeciale pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două vagoane de tren dezafectate, în zona de triaj dintre Gara Basarab şi Podul Grant.

„Având în vedere degajarea intensă de fum, pentru avertizarea și informarea populației a fost emis un mesaj prin sistemul RoAlert”, au precizat pomierii.

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă, dar şi cu degajări mari de fum.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au anunţat că pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu produs la două vagoane dezafectate, în zona de triaj dintre Gara Basarab şi Podul Grant.

 La eveniment au fost mobilizate 7 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

„Având în vedere modul de manifestare a incendiului, care prezintă posibilitate de extindere și la alte vagoane, dispozitivul se suplimentează cu 2 autospeciale de stingere”, au transmis cei de la ISU.

 Trebuie știut însă că nu este pentru prima data când în zonă se declanșează un incendiu de proporții.

Foto: ISU Bucuresti-Ilfov