ATENȚIE: Până la 30 noiembrie 2020, 80 de terenuri abandonate și pline de gunoaie vor fi supraimpozitate cu 500% de către Poliția Locală a Sectorului 2. Anterior, polițiștii locali ai Serviciului Protecția Mediului au finalizat documentația pentru alte 144 terenuri care au fost deja supraimpozitate.

Un asemenea caz este cel al terenului situat pe Șoseaua Pipera nr. 55 unde o societate comercială nu și-a întreținut terenul în suprafață de 23.844 mp, motiv pentru care a fost

sancționată contravențional în repetate rânduri. Ultima amendă a fost în valoare de 25.000 lei, conform O.U.G. nr. 195/2005 privind protecția mediului. Deoarece în urma sancțiunilor aplicate proprietarul nu a luat măsurile de salubrizare a terenului, Poliția Locală a Sectorului 2 a demarat procedura de supraimpozitare cu 500%.

IMPORTANT: Poliția Locală a Sectorului 2 are în atenție toate terenurile abandonate pe care se depozitează ilegal deșeuri și, după sancționarea contravențională a proprietarilor, în cazul în care nu se reglementează situația, întocmește documentele necesare pentru supraimpozitare.