Am decis la ședința Comitetului Local de Situații de Urgență următoarele:

1. În perioada vineri, 12 martie – miercuri 17 martie 2021 vor fi prezenti la birou fizic doar primarul, viceprimarii și funcționarii publici de conducere;

2. Luni, 15 martie angajații Primăriei Sectorului 6 vor fi testați cu teste de tip PCR pentru a identifica posibile alte infectări și evalua corect situația;

3. Miercuri, în urma rezultatelor testelor PCR voi convoca un nou Comitet Local pentru Situații de Urgență pentru a decide, informați fiind, cum ne vom desfăsura activitatea în continuare”, anunță primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Primăria Sectorului 6 informează asupra faptului că miercuri, 10.03.2021, în urma testării rapide cu test rapid Covid-19 antigen, 7 angajați din cadrul instituției au fost depistați pozitiv. Aceștia acuzau simptome specifice infectării cu virusul Sars Cov 2.

„Drept urmare, a fost convocat, cu celeritate, Comitetul Local pentru Situații de Urgență și au fost dispuse măsurile necesare de prevenție pentru răspândirea virusului. Printre acestea, vor fi și masuri de reducere a prezenței fizice la locul de muncă pentru mai mulți angajați.

Informăm cetățenii că, în perioada următoare, pot fi întâmpinate dificultăți în contactarea instituției, precum și întârzieri în comunicarea unor răspunsuri/rezoluții/acte.

Ne cerem scuze, pe această cale, și dorim să vă asigurăm că sunt luate toate măsurile necesare pentru ca această situație să se încheie cât mai rapid, iar lucrurile să revină la normal.

Sesizările pot fi trimise, în continuare, la adresa prim6@primarie6.ro”, transmite conducerea Primăriei.